Facebook Marketplace belépés online

A Facebook Marketplace a közösségi hálózat apróhirdetés modulja, amely a hirdetőket a termékek és szolgáltatás helyi értékesítésében támogatja. A Marketplace használatához nem szükséges külön alkalmazás letöltése, a szolgáltatás a Facebook fiókon belül érhető el. Az alábbiakban a Facebook Marketplace belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Facebook Marketplace belépés asztali számítógépen

  1. A Facebook Marketplace weboldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy gépeljük be böngészőnk címsorába a https://hu-hu.facebook.com/marketplace címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billlentyűt.
  2. A megnyíló oldalon a Facebook fiók bejelentkezési felülete fog fogadni bennünket. A bejelentkezéshez adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket vagy telefonszámunkat és jelszavunkat.
  3. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra. Ha kétfaktoros azonosítást is állítottunk be a bejelentkezéshez, akkor egy hatszámjegyű kódot fog érkezni telefonunkra vagy e-mail címünkre, amelyet be kell írnunk a belépéshez.
  4. A kód beírása után kattintsunk a ‘Folytatás‘ gombra. Amennyiben a készülékünket a kóddal már korábban beazonosítottuk, elég a mobiltelefonon megjelenő Facebook üzenet felhívása szerint megerősítenünk, hogy mi szeretnénk belépni a Facebook fiókba,
  5. A sikeres beazonosítás után a Facebook Marketplace weboldalára jutunk.

Bejelentkezés a Facebook Marketplace-re

Facebook Marketplace belépés, Facebook fiók bejelentkezés

Kétfaktoros azonosítás Facebook fióknál

Facebook fiók belépés, kétfaktoros azonosítás

Elfelejtett jelszó, új belépési adatok beállítása

  1. A korábban ismertetett módon nyissuk meg a Facebook Marketplace weboldalát.
  2. Kattintsunk a bejelentkezési ablak alján az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
  3. A kattintás után keressük meg Facebook fiókunkat a fiók regisztráció során megadott e-mail címünket vagy telefonszámunkat beírva a mezőbe.
  4. Ha jól adtuk meg adatainkat, a Facebook a sikeres fiók beazonosítást követően a belépéshez szükséges kódot elküldi a részünkre e-mailben. Google fiókkal is beléphetünk, ha használtuk már azt korábban a belépéshez.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 
Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása a Facebook felületén
 

Jelszó visszaállítás Facebook fióknál

Jelszó visszaállítási lehetőségek a Facebook fióknál

Facebook Marketplace belépés mobiltelefonon, tableten

A  Facebook Marketplace a Facebook mobilapplikáció használata javasolt. A mobilapplikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: facebook.com, facebook.com