foodora belépés, foodora bejelentkezés

A  NetPincér 2021 őszén vált a Delivery Hero cégcsoporthoz tartozó Foodpanda család tagjává. Hazánkban jelenleg 13 településen van jelen saját futárszolgáltatással. A Delivery Hero régiós konszolidációjának következő lépéseként számos európai piacát egyesítette a foodora márkanév alatt, májustól ezen a néven érhető el a szolgáltatás hazánkban. Az alábbiakban a foodora belépés folyamata olvasható.

foodora belépés, foodora bejelentkezés asztali számítógépen

 1. A foodora felületére történő belépéshez, az ételrendelés leadásához írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.foodora.hu címet vagy kattintsunk erre a linkre.
 2. Következő lépésben  fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot a kezdőoldal tetején található ‘Elfogadás’ gombra kattintva, majd klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A megnyíló oldalon a belépéshez 4 lehetőség közül választhatunk: Folytatás Apple-lel, Folytatás Google-lel, Folytatás Facebook-kal, valamint Folytatás e-mail címmel.
 4. Ha az Apple, Google, Facebook opciók közül választunk, akkor az adott gombra kattintva Google, Apple vagy Facebook fiókunkkal azonnal beléphetünk, amennyiben már be vagyunk jelentkezve ezekre a felületekre. A belépéshez a Facebook a foodora részére hozzáférést fog adni a név, profilkép, e-mail cím adatainkhoz.
 5. A ‘Folytatás e-mail címmel’ opciót választva a belépéshez először meg kell adnunk a regisztráció során használt e-mail címünket, majd a következő oldalon az e-mail címhez tartozó jelszót.
 6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a sikeres bejelentkezés után megkezdhetjük az ételrendelést.

A foodora.hu belépés megkezdése


Belépési módok a foodora.hu weboldalán

foodora belépési módok onlin, bejelentkezés

Elfelejtett jelszó, sikertelen belépés, bejelentkezési problémák

 1. Ha Facebook, Google vagy Apple fiókunkkal nem tudunk belépni, akkor a felsorolt fiókok elfelejtett belépési adatainak visszaállításához szükséges folyamatokat kövessük.
 2. Ha email címmel és jelszóval próbálunk belépni, de nem sikerül, akkor kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ opcióra, és kövessük az ott leírt utasításokat.
 3. Ebben az esetben a rendszer automatikus email üzenetet küld, amely tartalmazza a belépéshez szükséges tennivalókat.
 4. Előfordulhat, hogy a regisztráció során használt e-mail címünket felejtettük el. Ebben az esetben addig próbálkozzunk a lehetséges email címeinkkel, míg valamelyik jónak bizonyul.

Belépés mobiltelefonon, tableten

 1. A foodora weboldala mobilbarát, így ha beírjuk mobiltelefonunk böngészőjébe a https://www.foodora.hu címet, akkor a fenti útmutató szerint elvégezhetjük a belépést.
 2. A belépéshez használhatjuk a foodora számos kényelmi és extra szolgáltatást tartalmazó mobilapplikációját is, amelyet a Google Play vagy App Store-ból tölthetünk le.
 3. A mobilapplikációt megnyitva először a lokációnkat azonosítja be az alkalmazás, majd az étel kiválasztását követően beléphetünk Facebook vagy Google fiókunkkal, illetve e-mail címünkkel és jelszavunkkal. iOS operációs rendszeren Apple ID-val is elvégezhetjük a belépéshez szükséges azonosítást.

Kapcsolódó oldalak