Wolt belépés, Wolt bejelentkezés

A Wolt Finnországban alapított ételfutár és szállítmányozási vállalkozás 2014-ben kezdte meg működését először csak a finn piacot kiszolgálva. Hazánkban 2018 óta van jelen, és dinamikus üzletpolitikájának köszönhetően napjainkban az egyik legnépszerűbb ételszállító online platformmá vált. 2021-ben az amerikai DoorDash vásárolta meg a céget mintegy 8 milliárd dollárért, így a Wolt 23 országban, 180 városban elérhető hálózata hamarosan további erőteljes bővülésre számíthat. Az alábbiakban a Wolt belépés folyamatáról írunk bővebben.

Wolt belépés asztali számítógépen

 1. A Wolt kezdőoldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be a böngészőnk címsorába a https://wolt.com/hu/ címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot a kezdőoldal alján az Accept’ gombra kattintva, majd klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra az oldal jobb felső részén.
 3. A megnyíló oldalon a belépéshez 4 lehetőség közül választhatunk: Folytatás Apple-lel, Folytatás Facebook-kal,  Folytatás Google-lel, valamint bejelentkezés e-mail fiókkal.
 4. Ha az Apple, Google, Facebook opciók közül választunk, akkor az adott gombra kattintva Google, Apple vagy Facebook fiókunkkal azonnal beléphetünk, amennyiben már be vagyunk jelentkezve ezekre a felületekre. A belépéshez a Facebook a Wolt részére hozzáférést fog adni a név, profilkép, e-mail cím adatainkhoz.
 5. A ‘bejelentkezés e-mail fiókkal’ opciót választva a belépéshez először meg kell adnunk a regisztráció során használt e-mail címünket, majd a következő oldalon az e-mail címhez tartozó jelszót.
 6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a sikeres bejelentkezés után megkezdhetjük az ételrendelést.

A Wolt főoldala a bejelentkezési gombbal

Belépés a Wolt.com felhasználói fiókjába, Wolt bejelentkezés

Belépési módok a Wolt weboldalán

Wolt belépés facebook, google, apple és e-mail fiókkal

Elfelejtett jelszó, bejelentkezési problémák

 1. Ha Facebook, Google vagy Apple fiókunkkal nem tudunk belépni, akkor a felsorolt fiókok elfelejtett belépési adatainak visszaállításához szükséges folyamatokat kövessük.
 2. Ha e-mail címünkkel és jelszavunkkal próbálunk, de nem tudunk belépni, akkor a bejelentkezéskor kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ opcióra és kövessük az ott leírt utasításokat.
 3. Ebben az esetben automatikus e-mail üzenetet fog a Wolt küldeni, amely tartalazza majd a belépéshez szükséges tennivalókat.
 4. Ha a regisztráció során használt e-mail címünket felejtettük el, akkor mást nem tehetünk, mint addig próbálgatjuk az e-mail címeket, amíg meg nem kapjuk az elfelejett jelszó visszaállításáról szóló Wolt e-mailt a levelezőnkbe.

Belépés mobiltelefonon, tableten

 1. A Wolt weboldala mobilbarát, így ha beírjuk mobiltelefonunk böngészőjébe a https://wolt.com/hu/ címet, akkor a fenti útmutató szerint elvégezhetjük a belépést.
 2. A belépéshez használhatjuk a Wolt számos kényelmi és extra szolgáltatást tartalmazó mobilapplikációját is, amelyet a Google Play vagy App Store-ból tölthetünk le.
 3. A mobilapplikációt megnyitva először a lokációnkat azonosítja be az alkalmazás, majd az étel kiválasztását követően beléphetünk Facebook vagy Google fiókunkkal, illetve e-mail címünkkel és jelszavunkkal. iOS operációs rendszeren Apple ID-val is elvégezhetjük a belépéshez szükséges azonosítást.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: wolt.com