Microsoft Teams belépés, Teams bejelentkezés

A Microsoft által kifejlesztett Teams alkalmazás a Microsoft 365 programcsomag részeként 2016-ban indult világhódító útjára. A közös online munka egyik legfontosabb platformja. Chat, hang és videó megosztás, közös dokumentumszerkesztés és számtalan egyéb hasznos funkció szolgálja a hatékony munkavégzést a Teams felületen szerveződött csoportok tagjai számára. Az alábbiakban a Teams belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Teams belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

 1. A Teams belépés megkezdéséhe kattintsunk ide és nyissuk meg a Teams belépési oldalát, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-teams/log-in címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Az oldal megnyitása után kattintsunk az oldal közepén található ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. Ekkor a Microsoft fiók belépési oldalára jutunk. Itt a regisztráció során megadott e-mail címünkkel, telefonszámunkkal vagy Skype felhasználói nevünkkel azonosíthatjuk magunkat, majd  folytassuk a belépést a ‘Tovább’ gombra kattintva.
 4. Adjuk meg jelszavunkat vagy a belépéshez szükséges kódot, és klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 5. Ha helyes adatokat adtunk meg, a rendszer ezt követően beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető Teams alkalmazásba.
 6. A Teams nem kizárólag a böngészőablakban hasznáható, asztali számítógépen is lehetőségünk van külön applikáció letöltésére. Ha applikációban használjuk a Teams-et számítógépünkön, az applikációt megnyitva léphetünk be a Teams-be.

Teams bejelentkezés

Teams belépés, Teams bejelentkezés

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

 1. A Teams belépés megkezdéséhez kövessük a fentebb leírt folyamatot.
 2. Kattintsunk a Microsoft fiók bejelentkezési ablak alján található ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre.
 3. A következő lépésben igazolnunk kell személyazonosságunkat, amelyet e-mailben vagy sms-ben kapott kóddal tehetünk meg attól függően, hogy melyik opciót választjuk.
 4. A rendszer kiküldi a kódot a regisztrációkor megadott másodlagos e-mail címünkre vagy telefonszámunkra. Ezt a kódot kell beírnunk, majd hozzuk létre az új jelszót, végül kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.

Teams belépés – Új jelszó igénylése 

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése a Teams belépéshez

Belépés mobiltelefonon, tableten

A Teams applikáció használatához külön alkalmazás áll rendelkezésre, amelyet letölthetünk a Google Play vagy az Apple Store kínálatából.

 1. A Teams belépés megkezdéséhez mobiltelefonon vagy tableten első lépésben le kell töltenünk az applikációt.
 2. Keressük meg az applikációk között a Teams ikont, és nyomjunk rá.
 3. A megnyíló applikációban írjuk be Microsoft fiókunk azonosítási adatait, majd koppintsunk a ‘Belépés’ gombra.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: microsoft.com