nCore regisztráció, nCore fiók

Az nCore digitális tartalmak megosztását lehetővé tévő weboldal, másnéven torrent oldal, Magyarország egyik legnézettebb online felülete. Regisztrált tagként rengeteg film, zene, szoftver, könyv és egyéb tartalom torrentje tölthető le. Ha már van nCore fiókod, a belépési folyamat leírását itt találod!

nCore regisztráció, nCore fiók igénylése

Az  nCore.pro weboldalára regisztrálni publikus felületen nem lehetséges, a rendszer meghívásos alapon működik. Aktív tagok küldhetnek számodra meghívót, illetve a prémium tagsággal rendelkezők szintén meghívhatnak az oldal felhasználói közé.

Ne dőlj be a regisztrációt kínáló hamis oldalaknak, ezek kizárólag adathalászat vagy közvetlen anyagi haszonszerzés céljából jöttek létre. Az nCore.pro oldalára nyílt regisztráció nem volt, és feltehetően a jövőben sem lesz.

nCore regisztrációs átverés

Az nCore regisztráció kulcsszóra előkelő helyen jelenik meg a találatok között az ncorecc.me weboldala, ami az erdeti nCore.pro weboldallal teljesen megegyező módon néz ki. Az egyetlen, de nem szembetűnő eltérés a weboldal címsorában látszik. Az ncorecc.me weboldalán található űrlapnak semmi köze az nCore regisztrációhoz, ez csupán arra szolgál, hogy a gyanútlan felhasználó megadja az e-mail címét és a jelszavát, amelyet az adathalászok a későbbiekben tetszőlegesen felhasználhatnak.


Az ncorecc.me átverése, a címsorban a hamis elérési út látszik:

Ez az igazi nCore.pro weboldal elérési útja:

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb csalására 2017 decemberében került sor. A Facebookon terjedő bejegyzés szerint Advent alkalmából bárki regisztrálhatott az nCore torrentoldalra. A felhasználók a ncore.tech domain alatt elérhető felületen adhatták meg adataikat, majd egy sms-t kellett küldeniük az állítólagos regisztráció aktiválásához. Az sms azonban emelt díjas volt, így a gyanútlan internetező több, mint 5000 forintot fizetett az sms elküldéséért, ráadásul regisztrációja is használhatatlan volt, hiszen egy ál-ncore oldalnak adta meg az adatait.


Az nCore felülete regisztráció után megnyitva

nCore regisztráció - bejelentkezés utáni kezdőoldal

Minden nCore regisztrációs oldal átverés?

Igen, teljes bizonyossággal mondható, hogy az interneten bármilyen domain alatt elérhető, az nCore regisztráció ígéretével csábító weboldal a felhasználók megtévesztése céljából jött létre. Egyes ál-nCore oldalak megelégszenek a regisztrációhoz szükséges személyes adatok begyűjtésével, mások viszont emelt díjas SMS vagy Paypal fizetés ellenében ígérnek regisztrációt. Az nCore.cc domainhez igyekeznek nagyon hasonló nevet választani (pl. ncorecc.me), és az oldal megjelenését is lemásolják a felhasználók megtévesztése céljából.

Az egyetlen járható út az nCore tagság megszerzéséhez, ha barátainkon vagy ismerőseinken keresztül jutunk meghívóhoz.

További információk az nCore felületére történő regisztrációról, bejelentkezésről elérhetőek az nCore hivatalos blogján erre a linkre kattintva.

Átverős oldalak, amelyek nCore.pro regisztrációt hirdetnek

A teljesség igénye nélkül, és szándékosan nem klikkelhető módon az alábbi folyamatosan bővülő listában tesszük közzé az átverős oldalak elérhetőségeit:

ncoremeghivo.me, bithumen.org , nc0re.life , nc0re.site, ncore.agency, ncore.biz, ncore.company, ncore.club, ncore.fit, ncore.guru, ncore.life, ncore.ltd, ncore.news, ncore.ninja, ncore.pro, ncore.shop, ncore.team, ncore.tech , ncore.vip, ncore.website, ncore.me, ncoremeghivo.me

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: ncore.cc