Office 365 belépés, Office 365 bejelentkezés

Hirdetés

Az Office 365, jelenlegi néven Microsoft 365 hatékony online eszközökkel segíti a munkát, a tanulást, a rendszerezést, a kapcsolattartást és az alkotást. A Microsoft 365 a Microsoft Office előfizetéses verziója, amely ismert programok mellett (például Word és Excel) további szolgáltatásokat is biztosít előfizetői számára. Az alábbiakban az Office 365 belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Office 365 belépés asztali számítógépen, Office 365 bejelentkezés

  1. Az Office 365 (Microsoft 365) megnyitásához írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.office.com címet, vagy kattintsunk erre a linkre!
  2. A megnyíló weblapon kattintsunk a képernyő bal oldalán található ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A rendszer a Microsoft-fiók belépési oldalára irányít. Itt adjuk meg a Microsoft-fiók regisztráció során használt e-mail címünket vagy telefonszámunkat, esetleg Skype felhasználónevünket. Ezután kattintsunk a ‘Következő’ gombra.
  4. A megnyíló ablakban írjuk be jelszavunkat vagy ellenőrző kódunkat, majd klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  5. Végül a megnyíló  ‘Bejelentkezve marad’ ablakban kiválaszthatjuk (Igen, Nem opciók), hogy a jövőben bejelentkezve szeretnénk-e használni a szoftvert, vagy a következő bejelentkezéskor inkább újra beírjuk belépési adatainkat.

Belépési adatok megadása az Office 365 (Microsoft 365) felületén

Office 365 belépés

E-mail cím beírása a belépéskor

Skype belépés Microsoft fiókkal

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

A jelszó visszaállításához nyissuk meg böngészőnkben a passwordreset.microsoftonline.com weblapot, vagy kattintsunk erre a linkre. Ha nem vagyunk jogosultak a jelszó módosítására, lépjünk kapcsolatba az Office 365-öt üzemeltető rendszergazdával (céges, non-profit, iskolai előfizetők).

Office 365 belépés mobiltelefonon, tableten

Az Office 365-öt mobileszközökön a Microsoft Office Mobile app letöltésével használhatjuk. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken. Az új Microsoft Office mobilalkalmazás magába foglalja a Wordöt, Excelt és PowerPointot is, így a fájlokat úgy lehet megtekinteni, szerkeszteni vagy megosztani, hogy közben nem kell váltanunk a Microsoft 365 alkalmazások között.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: office.com