Hotmail belépés, Hotmail bejelentkezés

A Hotmail a Microsoft cég tulajdonában álló levelezőrendszer, amely 2012-től Outlook.com néven érhető el online. Az alábbiakban a Hotmail belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Hotmail belépés, Hotmail bejelentkezés asztali számítógépen

 • A belépési folyamat megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://outlook.live.com/owa webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 • Az Outlook.com belépési oldalára jutunk, ahol klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 • Megnyílik a Microsoft fiók belépési oldala, ahol meg kell adnunk az e-mail címünket. Ha még nincs Microsoft fiókunk, akkor regisztrálnunk kell egyet.
 • A következő lépésben írjuk be az e-mail címhez tartozó jelszavunkat, és ismét klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 • A helyes adatok megadása után a rendszer beléptet a levelezőrendszer kezdőoldalára.

Az Outlook.com belépési oldala

Az Outlook bejelentkezési oldala

Hotmail belépés mobiltelefonon, tableten

A Hotmail levelezési fiók használatához a Microsoft Outlook applikációt érdemes letölteni, az applikáció elérhető a Google Play  és az Apple Store felületén is.

 • Ha Outlook applikációt használunk, az app. letöltése után nyissuk meg azt Outlook ikonra nyomva mobikészülékünkön.
 • A megnyíló felületen válasszuk a ‘Fiók hozzáadása’ opciót, majd az ‘Outlook’-ot abban az esetben is, ha Hotmail-es címet szeretnénk felvenni fiókként.
 • Kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat, írjuk be hotmail-es címünket és jelszavunkat, majd mentsük el a bevitt adatokat.

Belépési problémák, elfelejtett jelszó

A leggyakoribb belépési problémát az okozza, hogy elfelejtjük felhasználói nevünket (e-mail címünket) vagy jelszavunkat.

Hogyan szerezhetjük vissza belépési adatainkat?

 1. A ‘Bejelentkezés’ gombra klikkelve megjelenő Microsoft-fiók belépési ablakban klikkeljünk az ‘Elfelejtettem a jelszavam’ linkre.
 2. A következő lépésben a megjelenő oldalon megadhatjuk a Microsoft-fiók regisztráció során rögzített másodlagos e-mail címünket vagy telefonszámunkat az ‘Elfelejtett felhasználónév’ linkre klikkelve.
 3. Abban az esetben, ha a jelszavunkat felejtettük el, a jelszó megadási oldalon az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre kattintva végezhetjük el az új jelszó beállítását.
Microsoft-fiók belépési oldal

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: login.live.com