Ryanair check in, utasfelvétel belépés

A Ryanair diszkont légitársaság a világ egyik legnagyobb utasforgalommal rendelkező vállalkozása, az elmúlt évben közel 150 millió utas választotta a Ryanair járatait világszerte. A Ryanair története 1985-ben kezdődött, és népszerűsége azóta is töretlen. Az igazi áttörést a 2000-es években beindult online szolgáltatások (utasfelvétel) jelentették, ezek óriási lendületet adtak a cég fejlődésének. Magyarországon 2012 óta képviselteti magát a Ryanair. Az alábbiakban a Ryanair check in folyamatát ismertetjük részletesen.

Ryanair check in, utasfelvétel belépés asztali számítógépen

  1. Elsőként nyissuk meg a Ryanair weboldalát, kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.ryanair.com címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Amennyiben asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt,  kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejelentkezni, akkor a  Ryanair mobilapplikációjának használatát javasoljuk, amelyet a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból tölthetünk le.
  4. A ‘Bejelentkezés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. A belépéshez használhatjuk Facebook vagy Google fiókunkat is, amennyiben rendelkezünk ilyennel.
  5. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a Ryanair regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol elvégezhetjük az online utasfelvételt.

Bejelentkezés asztali számítógép nézetben

Ryanair check in, utasfelvétel belépés

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése

  1. Elsőként nyissuk meg a ryanair.com weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.ryanair.com weboldal címet.
  2. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
  3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.
  4. Mobiltelefonon, tableten a Ryanair mobilapplikációjának használata javasolt.

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése

Ryanair elfelejtett jelszó oldala

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: ryanair.com