Wizz Air check in, utasfelvétel belépés

Hirdetés

A 2003-ban alapított Wizz Air közel két évtizeden át tartó stabil növekedésével napjainkra Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává vált. A Wizz Air fiatal flottája kizárólag az Airbus A320-as gépcsaládjának tagjaiból áll, jelenleg közel 3000 főt foglalkoztat. A költségcsökkentés és kedvező viteldíjak megőrzése érdekében ingyenes internetes utasfelvételt is kínál a Wizz Air. Az online utasfelvétel a menetrend szerinti indulást megelőző 30 napon belül, de legkésőbb a járat indulása előtt 3 órával érhető el, ha a foglalás során ülőhelyet is foglaltunk.

Wizz Air check in, utasfelvétel – belépés asztali számítógépen

  1. Elsőként nyissuk meg a Wizz Airweboldalát, írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.wizzair.com címet, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. Amennyiben asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt, következő lépésként kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejelentkezni, akkor a  Wizz Air mobilapplikációjának használatát javasoljuk, amelyet a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból tölthetünk le..
  4. A ‘Bejelentkezés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  5. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a Wizz Air regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol elvégezhetjük az utasfelvételt online.

A Wizz Air weboldalának belépés gombja asztali számítógépen

Wizz Air check-in, belépés a Wizz Air weboldalára

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése a Wizz Air weboldalán

  1. Elsőként nyissuk meg a wizzair.com weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.wizzair.com weboldal címet.
  2. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre a bejelentkezési ablak alján.
  3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.
  4. Mobiltelefonon, tableten a Wizz Air mobilapplikációjának használata javasolt.

Wizz Air weboldal - elfelejtett jelszó kérése


 

Kapcsolódó tartalmaink

Fotó forrása: wizzair.com