Wizz Air check in, utasfelvétel belépés

A 2003-ban alapított Wizz Air közel két évtizeden át tartó stabil növekedésével napjainkra Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává vált. A Wizz Air fiatal flottája kizárólag az Airbus A320-as gépcsaládjának tagjaiból áll, jelenleg közel 3000 főt foglalkoztat. A költségcsökkentés és kedvező viteldíjak megőrzése érdekében ingyenes internetes utasfelvételt is kínál a Wizz Air. Az online utasfelvétel a menetrend szerinti indulást megelőző 30 napon belül, de legkésőbb a járat indulása előtt 3 órával érhető el, ha a foglalás során ülőhelyet is foglaltunk. Az alábbiakban a Wizz Air check in belépés folyamatát ismertetjük részletesen.

Wizz Air check in, utasfelvétel – belépés asztali számítógépen

 1. Elsőként nyissuk meg a Wizz Air weboldalát, kattintsunk erre a linkre , vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.wizzair.com címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Amennyiben az oldal angol nyelven jelenik meg,  természetesen lehőségünk van a magyar nyelvű megjelenés  kiválasztására. Ehhez kattintsunk a jobb felső sarokban található zászlóra, és válasszuk ki a ‘Magyar’ opciót.
 3. Ha asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt, következő lépésként kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ gombra.
 4. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejelentkezni, akkor a Wizz Air mobilapplikációjának használatát javasoljuk, amelyet a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból tölthetünk le.
 5. A ‘Bejelentkezés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a Wizz Air regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol online elvégezhetjük az utasfelvételt.

A belépési gomb asztali számítógépen

Wizz Air check-in, belépés a Wizz Air weboldalára

Elfelejtett jelszó, belépési adatok igénylése

 1. Elsőként nyissuk meg a wizzair.com weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.wizzair.com weboldal címet.
 2. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre a bejelentkezési ablak alján.
 3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, majd klikkeljünk a ‘Visszaállító email küldése’ gombra.
 4. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.
 5. Mobiltelefonon, tableten a Wizz Air mobilapplikációjának használata javasolt.

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése

Wizz Air weboldal - elfelejtett jelszó kérése

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: wizzair.com