Jegymester belépés online

A Jegymester.hu hazánk vezető online jegyértékesítő felülete, ahol színházi előadásokra, koncertekre, sporteseményekre, kiállításokra, fesztiválokra vásárolhatunk gyorsan és kényelmesen jegyet.  Az alábbiakban a Jegymester belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Jegymester belépés asztali számítógépen

  1. A Jegymester weboldal megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://jegymester.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Kattintsuk a megnyíló kezdőoldal jobb felső részén található ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A képernyőn felpattanó ablakba írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Ha van Facebook-fiókunk, a belépéshez választhatjuk a ‘Bejelentkezés Facebookkal’ gombot is.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető felületre.

A bejelentkezés folyamatának megkezdése

Jegymester belépés online a jegyvásárláshoz

E-mail cím és jelszó megadása a belépéskor

Jegymester belépés, belépési adatok megadása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. A belépési folyamatot indítsuk el a fent ismertetett módon.
  2. A belépési oldalon kattintsunk az ‘Elfelejtette a jelszavát’ linkre a jelszóbeíró mező alatt.
  3. Új oldalra érkezünk, ahol megadhatjuk a regisztráció során használt e-mail címünket. Az e-mail cím beírása után kattintsunk az ‘E-mail küldése’ gombra.
  4. A rendszer automatikus üzenetet küld a részünkre, amely tartalmazza az új jelszó készítéséhez szükséges információkat.

Jegymester belépés mobiltelefonon, táblagépen

A Jegymester jelenleg nem rendelkezik mobilapplikációval. A jegymester.hu weboldal rugalmasan alkalmazkodik az összes kijelző méretéhez, így mobileszközökön is kényelmesen intézhetjük a jegyvásárlást.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: jegymester.hu