Maesteszínház belépés online

A maesteszinhaz.hu több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A maesteszinhaz.hu a last minute színházjegyek online specialistája, féláron kínál színházjegyeket a fővárosi és vidéki előadásokra egyaránt. Az alábbiakban a maesteszinhaz.hu belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Maesteszínház belépés asztali számítógépen

  1. A maesteszinhaz.hu weboldal megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.maesteszinhaz.hu webcímet.
  2. Kattintsuk a megnyíló kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Belépés’ gombra.
  3. A képernyőn felpattanó ablakba írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. Amennyiben Facebook fiókkal rendelkezünk a belépéshez választhatjuk a ‘Belépés Facebook fiókkal’ gombot is.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető felületre.

A bejelentkezési oldal megnyitása

Maesteszínház belépés, a belépés megkezdése

E-mail cím és jelszó beírása, Facebook fiók belépés

Maesteszínház belépési adatok beírása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. A belépési folyamatot indítsuk el a fent leírtak szerint.
  2. A belépési oldalon kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre a jelszóbeíró mező alatt.
  3. Új oldalra érkezünk, ahol megadhatjuk a regisztráció során használt e-mail címünket. Az e-mail cím beírása után kattintsunk az ‘Új jelszót szeretnék’ gombra.
  4. A rendszer automatikus üzenetet küld a részünkre, amely tartalmazza az új jelszó készítéséhez szükséges információkat.

Maesteszínház belépés mobiltelefonon, táblagépen

A maesteszinhaz.hu jelenleg nem rendelkezik mobilapplikációval, viszont a Simple mobilalkalmazásban megvásárolhatjuk a kedvezményes színházjegyeket. A Simple alkalmazás letöltése után ( Google Play , Apple Store) a jegy funkcióban  a Last Minute jegyeket féláron! opciót válasszuk.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: maesteszinhaz.hu