Napenergia Plusz Program 2024 regisztráció, Napelem Plusz Program

A  75 milliárd forintos keretösszegű Napenergia Plusz Program napelem és tároló együttes létesítésében támogatja januártól a bruttó elszámolásba kerülő háztartásokat. A folyamat a kivitelezők előregisztrációjával december 4-től elindult, a lakossági pályázók 2024 január 15-től regisztrálhatnak a programba. Az alábbiakban a Napenergia Plusz Program 2024 regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Napenergia Plusz Program 2024 regisztráció asztali számítógépen

  1. A Napenergia Plusz Program regisztráció folyamatának megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://napenergiaplusz.nffku.hu webcímet és nyomjuk le az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk a pályázati tájékoztató oldalt, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot (cookies) az oldal alján.
  3. Kattintsunk a ‘Pályázói belépés’ gombra a főoldal jobb oldalán. A regisztrációs űrlap kitöltéséhez szükséges lesz a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) ellenőrzés (ügyfélkapus jelszavas azonosítás).
  4. A sikeres KAÜ azonosítás után kitölthető a regisztrációs űrlap 2024.január 15-től.

A regisztrációs folyamat megkezdése

Napenergia Plusz Program 2024 regisztráció

Napenergia Plusz Program 2024 regisztráció mobiltelefonon, táblagépen

A Napenergia Plusz Program regisztrációs oldalának használatát mobileszközökön (mobiltelefon, táblagép) a fent ismertetett módon végezhetjük el. A regisztrációs oldal szerkezetének rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen kijelző méreten kényelmesen böngészhessük az online felületet és végezhessük el a bejelentkezést.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: napenergiaplusz.nffku.hu