Telekom Webmail belépés, online bejelentkezés

A Telekom Webmail szolgáltatása aktív mobil vagy otthoni internet előfizetésekhez díjmentesen biztosított e-mail fiók alap szolgáltatás. E-mailjeinket egy online felületen, mobileszközökön és asztali számítógépen egyarán elérhetjük a webmail segítségével. Az alábbiakban a Telekom Webmaill belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Telekom Webmail belépés asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg a Telekom Webmail belépési oldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://webmail.telekom.hu webcímet és nyomjunk az ‘Enter’ billentyűre.
  2. A belépési oldal megnyitása után írjuk be a regisztráció során létrehozott e-mail címünket és jelszavunkat.
  3. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra.
  4. Amennyiben a Webmail akadálymentes verzióját szeretnénk használni a bejelentkezés után, a bejelentkezés előtt jelöljük be a kis kockába kattintva a ‘Váltás akadálymentes felületre’ opciót.
  5. Ha helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára hozzáférhető felületre.

A Telekom Webmail belépés megkezdése


Webmail bejelentkezés mobiltelefonon, tableten

A Telekom Webmail szolgáltatás használatához külön mobil applikáció letöltése nem szükséges, a https://webmail.telekom.hu linket megnyitva az e-mail fiókunk mobileszközökön is kényelmesen használható.


Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

Elfelejtett jelszó esetén a Telekom ügyfélszolgálati elérhetőségein kérhetünk segítséget, ehhez az előfizetői beazonosítást el kell végeznünk az ügyfélszolgálat segítségével.

Kapcsolódó oldalak