Telekom Filmklub belépés, Telekom Filmklub bejelentkezés

A Telekom Filmklub a Telekom vállalat SVOD (Subscription Video on demand) szolgáltatása, ahol havi díj ellenében korlátlan mennyiségben streamelhetünk videókat a Telekom mozgóképes kínálatából. Új és klasszikus filmek, sorozatok, mesék egyaránt szerepelnek a havi díjas előfizetésért elérhető kínálatban. Az alábbiakban a Telekom Filmklub belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Telekom Filmklub belépés asztali számítógépen

  1. A Telekom Filmklub belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnkbe a https://player.telekomtvgo.hu webcímet.
  2. Miután megnyitottuk a Telekom Tv Go kezdőoldalát, kattintsunk a fejléc jobb oldalán található ‘ Bejelentkezés’ gombra.
  3. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés e-mail címmel és jelszóval’ gombra az oldal közepén.
  4. Adjuk meg belépési azonosítónkat, amely a következő lehet: mobiltelefonszám és az sms-ben érkezett  egyszer használatos jelszó vagy az általunk korábban megadott jelszó, regisztrációkor használt e-mail cím és jelszó, MT-ügyfélazonosító és a hozzá tartozó egyszer használatos jelszó,  személyes adatainkkal automatikus azonosítás, azonosítás Facebook fiókunkkal.
  5. Amennyiben sikeresen azonosítottuk megunkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületre.

Belépés a Telekom Filmklub online felületén

Belépés a Telekom Filmklub felületére

Telekom Filmklub bejelentkezés

Telekom Filmklub velépés e-mail címmel és jelszóval

 

Elfelejtett jelszó pótlása a Telekom fiók belépéshez

  1. Új jelszó készítéséhez gépeljük be e-mail címünket a ‘Belépési azonosító’ mezőbe, majd kattintsunk a ‘Tovább’ gombra. A következő oldalon klikkeljünk a „Nem tudom a jelszavam” feliratra. A ‘Belépési azonosító’ és ‘Biztonsági ellenőrzés’ opciók kipipálása után kattintsunk az ‘Új jelszót készítek’ gombra.
  2. A rendszer automatikus e-mailt küld, amelyben minden információ megtalálható az új jelszó elkészítéséhez.
  3. Facebook fiókkal létrehozott Telekom fiók esetén a Facebook jelszóra van szükség, ezt a Facebook kezdőoldalon kérhetjük újra.

Bejelentkezés a Telekom Filmklubba mobiltelefonon, táblagépen

A Telekom fiókba történő belépéshez mobil eszközökön használhatjuk a https://www.telekom.hu/lakossagi weboldalát, vagy letölthetjük a hivatalos mobil applikációt is a Google Play vagy Apple Store felületéről. A belépési folyamat mobileszközön a fentebb ismertetett módon történik, a folyamat megkezdésének feltétele a mobil applikáció letöltése.

Kapcsolódó  oldalak

Fotó forrása: telekomtvgo.hu, tlekomtvgo.hu