Telekom belépés, Telekom bejelentkezés

A Telekom (Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság) távközlési és telekommunikációs vállalat Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat biztosít. Lakossági, valamint kis- és középvállalati ügyfelei részére Telekom, nagyvállalati, közigazgatási és intézményi ügyfeleinek pedig T-Systems Magyarország néven nyújtja szolgáltatásait. Alábbi ismertetőnkben a Telekom lakossági szolgáltatásainak használatához szükséges online fiókba történő bejelentkezés folyamatát mutatjuk be.

Telekom belépés asztali számítógépen

  1. A Telekom fiókba belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.telekom.hu/lakossagi webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A  kezdőoldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
  3. A belépési oldalon több lehetőség közül választhatunk. Bejelentkezhetünk mobilszámmal, e-mail címmel, üzleti azonosítóval, valamint Facebook fiókunkkal.
  4. Ha a regisztráció során megadtuk mobilszámunkat, és ezzel szeretnénk bejelentkezni, kattintsunk a ‘Mobilszámmal’ lehetőségre. A megnyíló oldalon gépeljük be mobilszámunkat, majd nyomjunk a ‘Megadom a telefonszámom’ gombra. A rendszer egy egyszeri 4 jegyű kódot küld az általunk megadott telefonszámra. Ezt gépeljük be a mezőbe. A kód 5 percig érvényes.
  5. Ha az ‘E-mail címmel’ opciót választjuk, a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, majd klikkeljünk a ‘Megadom az email címem’ gombra. A rendszer ellenőrzésképpen egy egyszer használatos 4 jegyű kódot küld az általunk megadott e-mail címre. Ezt a kódot írjuk be a megfelelő helyre. A kód 5 percig érvényes.
  6. Amennyiben az ‘Üzleti azonosítóval’ belépést választjuk, megadhatjuk mobilszámunkat, email címünket, otthoni előfizetés esetén MT azonosítónkat (9 jegyből álló egyedi számsor, ami a számla első lapjának bal oldalán található), valamint üzleti felhasználónevünket.
  7. A belépéshez használhatjuk Facebook fiókunkat is, ebben az esetben a Facebook fiók belépési adataival azonosít minket a rendszer.

Bejelentkezés a Telekom felhasználói fiókba 

Telekom lakossági szolgáltatások fiók - a belépési gomb

Telekom bejelentkezési lehetőségek

Telekom fiók belépési módok választása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Új jelszó készítéséhez gépeljük be e-mail címünket a ‘Belépési azonosító’ mezőbe, majd kattintsunk a ‘Tovább’ gombra. A következő oldalon klikkeljünk a „Nem tudom a jelszavam” feliratra. A ‘Belépési azonosító’ és ‘Biztonsági ellenőrzés’ opciók kipipálása után kattintsunk az ‘Új jelszót készítek’ gombra.
  2. A rendszer automatikus e-mailt küld, amelyben minden információ megtalálható az új jelszó elkészítéséhez.
  3. Facebook fiókkal létrehozott Telekom fiók esetén a Facebook jelszóra van szükség, ezt a Facebook kezdőoldalon kérhetjük újra.

Bejelentkezés mobiltelefonon, táblagépen

A Telekom fiókba történő belépéshez mobil eszközökön használhatjuk a https://www.telekom.hu/lakossagi weboldalát, vagy letölthetjük a hivatalos mobil applikációt is a Google Play vagy Apple Store felületéről. A belépési folyamat mobileszközön a fentebb ismertetett módon történik, a folyamat megkezdésének feltétele a mobil applikáció letöltése.

Kapcsolódó  oldalak

Fotó forrása: telekom.hu, telekom.hu