Itt a Google új speciális védelmi funkciója

Hirdetés

Google speciális védelem

A Google új szolgáltatása kiemelt védelmet biztosít azoknak a Google fióktulajdonosoknak, akik részt vesznek a cég által most elindított  ‘Advanced Protection Program’-ban. A fokozott biztonságú rendszer külön térítési díj ellenében és körülményesebben használható szolgáltatásokat eredményez, cserébe viszont tökéletes védelmet nyújt a legtöbb online biztonsági fenyegetés ellen, mint pl. az adathalászat.

Az e-mail fiókunkat nem tudjuk megnyitni egy felhasználói név és jelszó párossal, hanem szükségünk lesz egy USB biztonsági kulcsra is, melyet mindig magunkkal kell hordoznunk. Elveszett jelszavunk újrakérésekor is egy hosszabb folyamaton kell majd átküzdenünk magunkat. A szolgáltatásra a Google Chrome böngészőn keresztül itt lehet  feliratkozni.

Szerző: Kovács Szabolcs

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a belepes-regisztracio.hu szerkesztőjeként mindig a legfrissebb adatkezelési és adatbiztonsági híreket oszthatom meg az olvasókkal. Hiszem, hogy szerzőként én is hozzájárulhatok a biztonságosabb internetes felhasználói szokások kialakításához.

Fotó forrása: pexels.com