Yettel belépés, Yettel bejelentkezés

A korábban Telenor néven működő Yettel több mint 3 millió ügyfélével Magyarország harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója. A Yettel a mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet díjcsomagok mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt. Az alábbiakban a Yettel belépés folyamatának ismertetője olvasható.

Yettel belépés, bejelentkezés a fiókba asztali számítógépen

A Yettel fiókba történő bejelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges, amely a Yettel ügyfelei számára biztosított. A Yettel fiókba bejelentkezve az ügyfelek többféle szolgáltatást vehetnek igénybe, többek között egyenlegfeltöltést, számlabefizetést, extra adat vásárlását, egyenleg lekérdezést is végrehajthatnak.

 1. A belépés megkezéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.yettel.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt. A gyorsabb bejelentkezéshez megnyithatjuk közvetlenül a Yettel fiók belépési oldalát is erre a linkre kattintva.
 2. A megnyíló oldal jobb felső sarkában klikkeljünk a ‘Belépés’ gombra.
 3. A megnyíló bejelentkezési oldalon adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat.
 4. Beléphetünk Facebook vagy Google fiókunkkal is, illetve indíthatunk sms-kóddal történő bejelentkezést is.
 5. A helyes belépési adatok megadása után a Yettel fiók regisztrált felhasználók számára létrehozott online felületére érkezünk.

Yettel belépés a felhasználói fiókba 

Yettel belépés a felhasználói fiókba

Yettel belépési lehetőségek a felhasználói fiókba

Yettel belépési opciók a felhasználói fiókba

Bejelentkezés a Yettel fiókba mobiltelefonon, tableten

A Yettel fiókba történő belépéshez mobil eszközökön használhatjuk a https://www.yettel.hu weboldalát, vagy letölthetjük a hivatalos mobil applikációt is a Google Play vagy Apple Store felületéről. A belépési folyamat mobileszközön a fentebb ismertetett módon történik, a folyamat megkezdésének feltétele a mobil applikáció letöltése.


Yettel mobil applikáció – bejelentkezési képernyő

Yettel mobil applikáció belépési képernyő

A Yettel applikáció bemutatása


Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése vagy módosítása

 1. Ha elfelejtettük jelszavunkat, nyissuk meg  a https://www.yettel.hu címet, vagy kattintsunk erre a linkre. Alternatívaként megnyithatjuk közvetlenül a Yettel fiók belépési oldalát erre a linkre kattintva.
 2. Mobiltelefonon, tableten nyissuk meg a Yettel applikációt.
 3. A ‘Belépés’ gombra kattintva nyissuk meg a Yettel fiók bejelentkezési oldalát.
 4. A bejelentkezési oldalon klikkeljünk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre, amit az e-mail cím, jelszó mezők alatt találunk. Ezután adjuk mg a Yettel fiók vagy Yettel Ügyfélportál fiókhoz tartozó e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
 5. A rendszer elküldi e-mail fiókunkba a jelszóváltoztatáshoz/beállításhoz szükséges teendőket.
 6. Üzleti felhasználók számára erre a linkre kattintva olvashatunk bővebb tájékotatást az elfelejtett jelszó pótlásáról.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: yettel.hu